Massage Producten

"NAILS OF BLISS" - EEN MAT DIE VOORZIEN IS VAN KLIENE PUNTJES DIE HELPEN DE BLOEDOMLOOP TE STIMULEREN

De meeste mensen denken bij het woord ‘spijkermat’ niet direct aan ontspanning. Toch is de nieuwste trend op het gebied van wellness en vitaliteit een katoenen mat met ruim 5800 plastic nageltjes die lichaam en geest verkwikken.

De Zweedse acupressuur mat is een moderne versie van het spijkerbed van de vroegere Indiase fakirs. „Nails of Bliss" lijkt op een traditionele yogamat, maar telt duizenden plastic nageltjes die helpen de bloedcirculatie en de opname van zuurstof te verhogen. Regelmatig gebruik van „Nails of Bliss" helpt tegen spier- en gewrichtspijnen, vermindert stress, ontspant en stimuleert een gezonde slaap.

PROBEREN?
De "Nail of Bliss" kan ik bij u brengen om hem uit te proberen, indien hij bevalt kunt u er een bij mij bestellen.

NAILS OF BLISS €59,99
Beschikbaar in meerdere kleuren.

MASSAGE OLIEEN

Massageoliën zijn niet meer weg te denken uit de sportwereld. Speciaal voor sporters heeft Volatile de massageoliën Overbelaste Spieren, Relax, Warming-up, Pain Free, AntiStress, en Winning Mood op de markt gebracht. Daarnaast is er een neutrale massageolie bestaande uit amandelolie en jojoba, waaraan u zelf essentiële oliën kunt toevoegen. De massage-oliën van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandel-olie. Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik. Naast de Massage-olie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-oliën.

OLIEEN

Massage-olie Neutraal
Aan deze neutrale, reukloze massage-olie zijn geen essentiële oliën toegevoegd. U kunt uw persoonlijke massage-olie samenstellen door aan de Massage-olie Neutraal enkele druppels essentiële olie naar keuze toe te voegen. De sportmassage-oliën Pain Free, Warming Up, Overbelaste spieren en Winning Mood bevatten 2,5% zuivere essentiële olie. Alle overige massage-oliën bevatten 2% zuivere essentiële olie.

Massage-olie Morgenfris
Een verfrissend mengsel door o.a. de toevoeging van pompelmoes en palmarosa. Een oppepper voor lichaam en geest.

Massage-olie Vitaliteit
Een stimulerende olie. Met o.a. citroen en rozenhout

Massage-olie Zonnewarmte
Deze zonnige massage-olie straalt warmte uit door o.a. mandarijn, sinaasappel, vanille en mirre. Prettig voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor baby- en kindermassage. Bij baby’s de Zonnewarmte wel aanlengen met een neutrale massage-olie.

Massage-olie Ylang-ylang
De geur en de kracht van o.a. geranium, ylang-ylang en sandelhout hebben een versterkende werking.

Massage-olie Ontspanning
Dè massage-olie om een vermoeid en gespannen lichaam te helpen ontspannen. Met o.a. geranium, lavendel en benzoë.

Nek-schouder massage-olie
volksziekte nummer één in Nederland. Veel mensen worden geteisterd door een 'stress-nek' en een gespannen gevoel in de schouders. De Nek-schouder massageolie van Volatile is een prettige massage-olie gemaakt van 100% natuurlijke amandelolie en jojoba verrijkt met essentiële oliën speciaal voor de nek-schouder partij waaronder 2% marjolein

SPECIAAL VOOR SPORTERS

Massage-olie Warming-up
Dit is een massage-olie die veel gebruikt wordt in de sport om spieren voor te bereiden op de te ondernemen actie. Ook is deze olie geschikt voor mensen die zich grieperig of vermoeid voelen. In deze massage-olie zitten o.a. de essentiële oliën van pepermunt en rozemarijn.

Massage-olie Relax
Een ontspannende olie om na het sporten mee te masseren. Deze massage-olie bevat o.a. ceder, laurier, limoen/limette, rozemarijn en sandelhout.

Massage-olie Pain free
Masseer met deze olie pijnlijke plekken en de pijn zal snel afnemen. Met o.a. citroen, geranium, kaneelblad, rozemarijn en tea tree.

Massage-olie Overbelaste spieren
Deze olie stimuleert de afvoer van opgehoopt melkzuur in de spieren. Met o.a. citroen, cypres, jeneverbes en lavendel.

Massage-olie Anti-stress
Deze olie geeft rust en kracht. Met o.a. bergamot en lavendel.

Massage-olie Winning mood
In de sport wordt deze olie gebruikt om de sporter zodanig voor te bereiden op de wedstrijd dat hij/zij in een ‘winning mood’ komt. Uiteraard is deze olie ook zeer geschikt voor mensen die examen moeten doen. In deze massage-olie o.a. laurier en rozemarijn.

ZWANGERSCHAP EN BABY

Baby massage-olie Lavendel
De huid van uw baby verdient het allerbeste! Bovendien vinden baby’s het heerlijk om gemasseerd te worden. Daarom heeft Volatile speciaal voor de allerkleinsten een heerlijke babymassage-olie samengesteld met o.a. lavendel. Door de rustgevende werking van lavendel is deze massage-olie ideaal voor onrustige baby’s of baby’s met slaapproblemen. De babymassage-olie bevat - in verband met de gevoelige babyhuid - 0,5% essentiële olie.

Baby massage-olie Mandarijn
De huid van uw baby verdient het allerbeste! Bovendien vinden baby’s het heerlijk om gemasseerd te worden. Daarom heeft Volatile speciaal voor de allerkleinsten een heerlijke babymassage-olie samengesteld met o.a. mandarijn. Mandarijn is een zonnige, vrolijke en voedende olie die het beste naar bovenhaalt zowel bij moeder als kind! De babymassage-olie bevat - in verband met de gevoelige babyhuid - 0,5% essentiële olie.

AFRODISERENDE OLIEEN

Massage olie Perfect Love
Voor een diep liefdesgevoel vol warmte en tederheid. Met o.a. citroen, jasmijn, roos, vetiver en ylang-ylang.

Massage olie Tropennacht
Dit mengsel heeft de exotische warmte van een tropennacht in zich.
Met o.a. ceder, mandarijn, patchouli en ylang-ylang.


Massage-olie Overgave
Een zinnenprikkelende massage-olie om jezelf en anderen mee te verwennen. Deze massage-olie bevat 2% essentiële olie. De basis van 10% jojoba en 90% amandelolie is verrijkt met geranium, citroen, benzoë, sandelhout, palmarosa, wierook en patchouli.

Massage olie Liefdesdroom
Een ondeugende erotische massageolie. Een heerlijk geurende olie met o.a. citroen, jasmijn, mirre, sandelhout, vanille, vetiver en ylang-ylang.

Massage-olie Extase
Een zinnenprikkelende massage-olie om jezelf en anderen mee te verwennen. Deze massage-olie bevat 2% essentiële olie. De basis van 10% jojoba en 90% amandelolie is verrijkt met o.a. jasmijn, bergamot, geranium, palmarosa, vanille en ylang-ylang en brengt je direct in de juiste stemming. Om lang te kunnen genieten met een tevreden gevoel.

GESCHENKVERPAKKING

Vijf heerlijke massage oliën met flesjes van 20 ml
zijn nu verpakt in een handig geschenkdoosje. In
het doosje zit de Morgenfris, Neutraal, Ylang Ylang,
Zonnewarmte en Ontspanning.