MASSAGE AAN HUIS

De masseur bij u thuis komt op afspraak naar u toe met massagetafel of massagestoel. Ook zijn massages voor bedrijven mogelijk.

MASSAGE IN VERTROUWDE OMGEVING

Ik kom op afspraak naar uw huis voor een massage. In een vertrouwde omgeving is het vaak makkelijker om helemaal in de ontspanning te komen waardoor de massege een dieper werking heeft. 

Erkende NGS sport massage

Ik geef zowel massages op de stoel als ook op een massage tafel. Beide neem ik mee naar de afspraak en afhankelijk van het type massage kies in dan de beste optie.

massage in een stoel

MASSAGEs VOOR BEDRIJVEN

Het effect van beide stoelmassage is direct waarneembaar. Na een behandeling voelt u zich uitgerust, fit en meer ontspannen. Een stoelmassage is uitermate geschikt voor bedrijven. Het is een korte massage van 15 à 20 minuten, waarbij de klachten worden behandeld. Deze kunnen worden veroorzaakt door herhaaldelijk uitvoeren van de zelfde beweging (RSI), werken op schouderhoogte (bv kapsters) en werken boven je macht.(bv. schoonmakers, gevelreinigers). De massage geeft ook groot effect bij zittend werk als kantoorwerk en in het beroepsvervoer.